Tech - BM online predajňa
Detekovatelné náplaste DetectaPlast Universal 18 cm x 2 cm (100ks)
15.95€ bez DPH
Detekovateľné náplaste DetectaPlast Universal sú detekovateľné detektorom kovov a viditeľné röntgenom, obsahujú lekárske hypoalergénne lepidlo a neobsahujú latex, sú zafarbené jasne modrou farbou pre ľahkú vizuálnu identifikáciu.
- detekovateľné detektorom kovov a röntgenom
- odolné aj vo vlhkom prostredí
- dobre viditeľná jasne modrá farba
- 5-ročná trvanlivosť
- vhodné pre HACCP A BRC postupy
- vyhovuje (EU) 10/20011
Popis
Modré detekovateľné náplaste sú zákonnou požiadavkou pri výrobe potravín a poskytujú výbornú vizuálnu detekciu, ak sa náplasť stane kontaminantom. Univerzálne detekovatelné náplaste DetectaPlast idú ešte o krok ďalej tým, že sú elektromagneticky detegovateľné detektorom kovov a viditeľné röntgenom, čo je vynikajúcim spôsobom pri predchádzaní kontaminácii cudzími telesami.
Tieto detekovatelné náplaste obsahujú pásik z hliníkovej fólie a röntgenovú niť, vďaka čomu sú detekovateľné správne kalibrovanými in-line systémami na detekciu kovov a röntgenovou kontrolou. Tieto produkty nie sú kompatibilné, keď sa používajú v spojení s obalmi z hliníkovej fólie, kvôli podobnosti s detekovateľnými vlastnosťami náplastí.
Náplasti tiež obsahujú hypoalergénne, lekárske, vysoko priľnavé lepidlo, neobsahujú latex, majú 5-ročnú trvanlivosť a sú zaručené 100% sterilné počas životnosti produktu. Detekovateľné náplasti DetectaPlast sú vybavené polyetylénovou fóliou odolnou voči umývaniu, vďaka ktorej sú náplasti odolné a majú dlhú životnosť v drsnom prostredí výroby potravín.
Materiály:
Tieto náplasti DetectaPlast s detekciou kovov a viditeľnými röntgenovými lúčmi sú vyrobené z polyetylénovej fólie s hrúbkou 60 mikrónov, ktorá je odolná voči umývaniu, hypoalergénneho lepidla, hliníkového prúžku a vlákna bez obsahu latexu na kontakt s ranou.
Čo je HACCP?
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém na zabezpečenie bezpečnosti potravín, ktorý identifikuje, hodnotí a kontroluje riziká v procese výroby potravín. Tento systém pomáha predchádzať kontaminácii potravín biologickými, chemickými a fyzikálnymi rizikami. HACCP pozostáva zo siedmich princípov, vrátane identifikácie rizík, monitorovania kritických bodov a zavedenia nápravných opatrení. Implementácia HACCP zaručuje, že potraviny, ktoré sa dostanú k spotrebiteľom, sú bezpečné a spĺňajú regulačné požiadavky.